Notícies

L'Institut de Sant Quirze arriba a la fase nacional de la Olimpíada de Biologia 2020

02-03-2020

El divendres 28 de febrer s'ha celebrat la Final de Catalunya de l'Olimpíada de Biologia. Hi participaven tres dels nostres alumnes de segon de Batxillerat: el Marc Ayguasenosa, la Clàudia Castaño i la Inés López. Es va donar la coincidència que la nostra directora, la Judith Miró, com a vocal de ciències de la junta de govern del Col·legi Oficial de Doctors i  Llicenciats en Filosofia i Lletres i  Ciències de Catalunya, era l'encarregada de lliurar els premis.

Dels 21 participants a l'última fase, els sis primers -tres medalles de plata i tres medalles d'or- representaran Catalunya a la fase nacional, que enguany es celebrarà a Bilbao.  Els guanyadors de la fase nacional tindran l'oportunitat de viatjar al Japó.

El Marc Ayguasenosa Caihuela va guanyar una de les tres medalles d'or. Moltes felicitats Marc!!!

Moltes felicitats a l'equip de professors que han ajudat els tres alumnes a arribar a la final de l'Olimpíada de Catalunya, especialment al departament de Biologia i als professors que aquest últim curs els han preparat, tant a la part teòrica de la matèria com a la part pràctica.

 Veure més fotos

 


Xarxes socials: