Notícies

Alumnes i professors catalans i alemanys diuen YES.

EXPEDICIÓ DEL CENTRE A MUNIC (PROGRAMA COMENIUS YES)

02-02-2015
Alumnes del centre preparen un taller sobre plàstics

La setmana passada, un grup format per dos professors i sis alumnes de 4t d’ESO s’han desplaçat a Munic per tal de preparar un taller dedicat als “Plàstics” que hauran d’impartir conjuntament amb alumnes alemanys a finals del mes de febrer al nostre centre.

El viatge s’emmarca dins les activitats del Projecte Comeniu YES (Young European Scientists) que el nostre centre desenvolupa conjuntament amb sis escoles més de cinc països europeus (Alemanya, Holanda, Itàlia, Turquia i Irlanda).

Els nostres alumnes (Gina Vilaregut, Raquel Pizarro, Helena Lázaro, Albert Olmedo, Genís Villoldo i Pau Comas) han pogut gaudir durant aquests dies de l’hospitalitat dels estudiants alemanys i les seves famílies i han disposat de temps tant per treballar en els seus experiments sobre plàstics, com per conèixer una mica de la cultura, la gastronomia i els esports de neu de la regió de Baviera.

Ara ja estem esperant la vinguda d’alumnes i professors de tots els centres participants que ens visitaran durant l’última setmana de febrer.


Xarxes socials: