Notícies

INFORMA'T PER DECIDIR MILLOR

21-03-2014

Conjuntament a les activitats d'Orientació que es fa a l'Institut. Els mesos de març i abril el servei de Joventut de l’Ajuntament de Sant Quirze organitzem novament la campanya d’orientació acadèmica i professional  “INFORMA’T PER A DECIDIR MILLOR”, campanya que centralitza gran part de la seva proposta en activitats adreçades a l’alumnat de l’Institut de Sant Quirze així com a altres joves del municipi que volen continuar formant-se amb una carrera professional.

Els objectius de la campanya són millorar l’accés a tota la informació sobre els diversos itineraris i possibilitats de formació que estan a l’abast dels i les joves i donar suport en l’orientació a aquests  i a les seves famílies en la presa de decisions respecte al projecte de vida professional que iniciïn.

 La campanya contempla la realització d’assessories personalitzades tant al Servei de Joventut Canya Jove com a l’INS Sant Quirze i es complementen amb diversos tallers i xerrades dins de l’àmbit de l’orientació acadèmica i professional:

 Assessories personalitzades sobre formació i ensenyament

Es podrà consultar material informatiu divers relacionat amb la formació que interessi al o la jove i se’ls facilitarà eines i recursos per a la recerca dels seus interessos professionals.

 A partir del 24 de març

- de dilluns a divendres de 16 a 20 h al SIJ Canya Jove

- tots els dimecres durant l’hora del pati al punt d’informació de  l’INS Sant Quirze

A càrrec del Servei de Joventut Canya Jove

  • Aula mòbil d’estudis professionals  

24 i 25 de març a l’INS Sant Quirze adreçada a l’alumnat de 4t de ESO

A càrrec del Servei de Joventut i Educaweb

  • Xerrada “formació professional, modalitats i novetats”

26 de març a les 20 h al Centre Cívic Can Feliu

A càrrec del Servei de Joventut

  • Xerrada “l Erasmus plus i els programes de mobilitat europeus”

Adreçada a joves a partir de 16 anys que estiguin interessats en participar en programes de mobilitat impulsats des de cicles formatius, universitats o vinculats al món del voluntariat.

2 d’abril a les 19.30 h al Centre Cívic Can Feliu

A càrrec Europe-Direct, Diputació de Barcelona


Xarxes socials: