Notícies

Optativa de 2n d'ESO "Viure i conviure"

15-06-2021

Els alumnes de 2n d'ESO de l'Optativa "Viure i Conviure” han treballat les habilitats socials de manera diferent i molt motivadora. Han investigat sobre  l'escolta activa, l'empatia, l'assertivitat, la comunicació de sentiments i emocions, com definir un problema i avaluar solucions, la negociació,  i per últim, donar les gràcies.

Us ho expliquem una mica:

En grup cooperatiu han decidit un parell de temes relacionats amb les habilitats socials treballades. Han escrit una narració col·lectiva vinculada a  aquests temes que han fragmentat en escenes representades en un storyboard. Seguidament, han procedit a acordar decorats, materials, s'han distribuït les  tasques,... i,  finalment, han elaborat un vídeo amb l'aplicació Movie Maker, utilitzant, en alguns moments, la tècnica d'animació Stop Motion.

Cal dir que els alumnes han gaudit moltíssim de les sessions, han treballat molt satisfactòriament i, a més, han posat en pràctica  les habilitats socials explorades.

A continuació, us deixem algunes fotos del procés de producció de les pel·lícules  i els enllaços perquè pugueu visualitzar els productes finals.

 El nen de l'arbre.mp4                                                          HAVER DEMANAT AJUDA A ALTRE.mp4    

 


Xarxes socials: