Notícies

Bones Festes!

2023/12/21

Bones festes de l'ISQV!!!


Xarxes socials:


Guanyadores CONCURS POSTALS SOLSTICI D'HIVERN

2023/12/18

Com cada any l'alumnat ha bolcat la seva creativitat, el talent i esforç a crear postals per felicitar les festes i el cap d'any.
 
Desitgem que de cara el 2024 tots ens apliquem a les nostres tasques tal com ho han fet els guanyadors del concurs! 
 
Categoria 1 (1r ESO): Mar Duarte (1rE)
 
Categoria 2 (2n ESO): Martina Molina (2nB)
 
Categoria 3 (3r i 4t ESO): Nadia Lamelas (4tD)
 
Categoria 4 (1r i 2n BTX): Alba Sánchez
 
 
Enhorabona a totes les guanyadores!

Xarxes socials:


Concurs de postals de Solstici d'hivern

2023/11/30
ISQV 2023-24

Participa en el concurs de postals 2023-24! 

Els premis són: 

- Cada obra guanyadora es premiarà amb material artístic.

- De les postals finalistes se n'escollirà una que s'enviarà com a felicitació a tot el personal del centre.

 

Hi ha categories 4 categories diferents:

- CATEGORIA 1: alumnes de 1r ESO.

- CATEGORIA 2: alumnes de 2n ESO.

- CATEGORIA 3: alumnes de 3r ESO i 4t ESO.

- CATEGORIA 4: alumnes de 1r i 2n batxillerat.

 

Podeu lliurar  les postals fins al dilluns 11 de desembre de 2023.

 

 

Més informació al cartell informatiu.

 


Xarxes socials:


Arxius:

Sant Quirze commemora el 25-N amb una performance reivindicativa

2023/11/27
Joves de diferents centres han estat els protagonistes de l'acte avui a la plaça de la Vila

Sant Quirze ha commemorat ja avui el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les dones (25 de novembre), i ho ha fet amb una perfomance i la lectura del manifest a la plaça de la Vila. 


Més d’una vintena de joves de 3er de l’IES Sant Quirze, Salas i Xandri, i de 3er i 4art de l’Onze de Setembre i del PFI del Centre de Formació d’Adults l’Olivera han estat els i les protagonistes d’aquesta performance i lectura del manifest.

 

Enllaç:  Notícia ajuntament


Xarxes socials:


Optativa: Detectius del passat!

2023/11/17
Optativa 1r ESO

L'alumnat de 1r de l'ESO que enguany cursa l'optativa d'Arqueologia ha tingut l'oportunitat de posar-se a la pell de veritables arqueòlegs per desentranyar els misteris ocults darrere de la troballa sepulcral de la cova de Montanissell (Alt Urgell).

De la mà de l'arqueòloga Laura Pinto del Departament de Prehistòria de la Universitat Autònoma de Barcelona, l'alumnat ha pogut gaudir d'una proposta didàctica que aposta per l'aprenentatge situat i significatiu de l'Arqueologia a les aules, així com l'aplicació del mètode científic en la recerca del passat.

Aquest taller dona el tret de sortida d'una programació anual farcida per diverses propostes que aproparan el nostre alumnat a la recerca científica en Arqueologia i que culminarà amb la visita dels laboratoris d'Arqueologia de la UAB a final de curs.

 

Xarxes socials:


La llengua dels mussols

2023/11/16
Instagram

Des del Departament de Català hem creat un compte a Instagram per fer volar la llengua a les xarxes. Hi trobareu càpsules lingüístiques, refranys i dites, curiositats de la llengua, recomanacions de pel·lícules o sèries en català, llibres, propostes culturals...

Ens hi acompanyeu?

Seguiu el compte @lallenguadelsmussols i aixequem el vol!

 


Xarxes socials:


Arxius:

L'institut estrena Instagram!

2023/11/14
Instagram

 

Ja tenim Instagram oficial de l'institut!

 

Podeu escanejar el codi QR o seguir el compte a @ins_sqv


Xarxes socials:


Optativa de Viure i Conviure

2023/11/06

A l'optativa de Viure i Conviure estem treballant l'Educació Emocional a través del Mindfulness.

La traducció d'aquest concepte seria "ATENCIÓ PLENA”. És adonar-se del que està succeint en el moment present, i que aquesta atenció plena pugui ajudar-nos a aprendre i a posar el focus en diferents sensacions, ser conscients quan estem enfadats, estressats, tristos, frustrats o tenim alguna emoció difícil, o per contra, a notar i identificar quan estem alegres, feliços o agraïts. Per tant, és estar plenament atents i conscients de tot el que som i experimentem sense jutjar-ho. Tot potenciant la concentració.

Ells ho expliquen així:

Aquest curs els alumnes de segon d'ESO, a l'optativa de Viure i Conviure, estem treballant l'educació emocional. Hem après tècniques com per exemple el "Mindfulness”, que consisteix en diverses maneres per relaxar-nos i per conèixer-nos més emocionalment, imaginar-nos…. Ens agrada perquè és una educació que no hem treballat mai, de la qual se'n parla poc i és important. A més a més, ens ajuda a tranquil·litzar-nos i conèixer-nos més. També és un treball diferent dels altres i nosaltres estem molt contents tant amb l'assignatura com el treball.


Xarxes socials:


Sortida al teatre - 4t d'ESO

2023/11/01

La setmana passada els alumnes de 4t d'ESO van assistir a la representació de Romeu i Julieta de William Shakespeare al Teatre Poliorama de Barcelona.

Aquesta activitat s'inclou dins de les propostes del Departament de llengua i literatura catalanes per apropar els alumnes als clàssics i alhora conèixer un dels teatre emblemàtics de Barcelona.

Tots ells van gaudir d'una posada en escena pensada per un públic jove.

 

 


Xarxes socials:


Swap Party - Tardor 2023

2023/10/25

El divendres 3 de novembre, a les hores de pati es farà la Swap Party de tardor, un mercat d'intercanvi de roba i complements que ja no feu servir. L'objectiu és reduir l'impacte de la roba i donar-hi una segona oportunitat.

La recollida de roba es farà en hores de pati, davant de consergeria del divendres 27 d'octubre al dijous 2 de novembre.

Durant la setmana rebreu la informació per part dels tutors i l'equip d'alumnes que hi participen. També hi ha cartells per tot l'institut.

Animeu-vos a participar en aquesta iniciativa verda i portar la vostra roba i complements que ja no utilitzeu.

 

Petites accions generen grans canvis.

 

Xarxes socials:


Tornem a engegar el projecte de tutoria entre iguals (TEI)

2023/10/18

Aquest curs hem tornat a engegar el TEI.  Els coordinadors i tutors de 1r i 3r d'ESO  han impulsat novament el projecte de Tutoria Entre Iguals.

El projecte es basa en la tutorització emocional entre alumnes, per això l'alumnat de 3r farà de tutor de l'alumnat de 1r.  Al llarg del curs els alumnes d'aquests nivells realitzaran diferents activitats conjuntes per potenciar elements bàsics per a la convivència com són el respecte, l'empatia i el compromís.

 

Veure més imatges


Xarxes socials:


Esmorzar de companys dels alumnes SIEI (Parc de les Morisques)

2023/10/09

El passat divendres, 6 d'octubre,  els alumnes SIEI amb les seves professores van sortir a passejar pel poble. Es volia gaudir d'una estona de coneixença perquè han arribat tres alumnes nous a 1r i d'aquesta manera s'afavoreix la relació entre tots en un ambient més lúdic a fora del centre.

Els alumnes van anar a comprar un pa boníssim al forn i embotits a la botiga del poble. D'aquesta manera, van poder preparar uns entrepans que tenien gust d'amistat i companyonia. 

Entre confidències, somriures i jocs, van descobrir molts aspectes interessants de tots plegats per conèixer-se millor. Va ser un dia ple de felicitat i joia.

 

Veure més imatges.


Xarxes socials:


Promoció (23-27)

Benvinguda a l'alumnat de 1r d'ESO!

2023/10/05
1r d'ESO

Rebem una nova promoció d'alumnes de 1r d'ESO,  com cada any, els veiem amb aquelles cares de curiositat i les motxilles plenes d'il·lusions.

 Ja hem pogut comprovar que són una promoció força implicada i divertida. Avui, a les tutories, s'han fet  jocs  i han pogut conviure amb tots els companys de manera més lúdica.

 Hem acabat fent una fotografia de tota la promoció, que deixa constància de les seves cares de felicitat. Abans que ens n'adonem estaran acabant l'ESO!

 Les seves tutores, l'equip docent de 1r i tota la comunitat educativa els desitgem un bon curs 23-24!

 

Veure més imatges.


Xarxes socials:


L'ISQV us desitja bones vacances!

2023/06/22

La comunitat educativa de l'ISQV us desitja molt bon estiu a totes les famílies, docents, personal PAS i PAE.

 

Us volem felicitar per l'esforç i resultats i us donem l'enhorabona, novament, a tots aquells que heu acabat l'ESO i Batxillerat.

Us esperem el proper 7 de setembre amb energies i forces renovades.

 

Molt bon estiu!

 


Xarxes socials:


Enhorabona graduats de 4t de l'ESO!

2023/06/21

El passat dilluns 19 de juny de 2023 es va celebrar la graduació dels alumnes de 4rt de l'ESO de l'ISQV.

Han passat 4 anys al centre i ara alguns emprenen camins fora del centre, d'altres continuaran el Batxillerat amb nosaltres. Sigui com sigui esperem haver-los acompanyat en les vivències, aprenentatges i en el creixement personal.

En nom de tota la comunitat educativa els volem felicitar per haver completat aquesta etapa. Enhorabona!

I si sou graduats no deixeu de mirar les fotos de l'àlbum a la plataforma.


Xarxes socials:


Algunes mostres de les activitats del Pla Lector

2023/06/20

Aquest curs 2022-23 es va posar en marxa el Pla lector ISQV a 1r de l'ESO. Us volem mostrar alguna de les activitats que s'han elaborat durant el curs com l'homenatge a Pablo Neruda i el treball de poesia visual, organitzat pel departament de Llengües).

Un bon inici que continuarem el curs vinent!


Xarxes socials:


Arxius:

Energia Solar a 2n de l'ESO

2023/06/20

Els alumnes de 2n de l'ESO van crear, a la matèria de tecnologia, una placa solar per a entendre el funcionament alhora que es fomenta la consciència mediambiental. Una activitat interessant per acabar el curs!


Xarxes socials:


Arxius:

English week a 1r de l'ESO

2023/06/20

Del 13 al 16 de juny els alumnes de 1r de l'ESO van gaudir de l'English week a Sant Hilari Sacalm. Uns dies a unes instal·lacions excel·lents, on s'han fet classes disteses, interessants i un munt d'activitats lúdiques de tota mena com podeu comprovar a les fotos de l'àlbum de la plataforma. No us el perdeu!


Xarxes socials:


Arxius:

Olimpíades ISQV a 4t

2023/06/20

Els alumnes de quart de l'ESO han gaudit la setmana del 13 al 16 de juny d'unes estades esportives al complex esportiu de Can Casablanques de Sant Quirze. Com podeu veure a les fotografies de l'àlbum que teniu disponible a la plataforma, van poder practicar diverses modalitats esportives amb un ambient lúdic festiu que van fer de la sortida tot un èxit.


Xarxes socials:


Arxius:

Disseny de ponts a 3r de l'ESO

2023/06/19

A la matèria de Tecnologia de 3r de l'ESO van "dissenyar i construir" ponts. En teniu una mostra a l'àlbum de fotos de la plataforma. No us els perdeu perquè els han quedat espectaculars!

#ISQVtecnologia #establintponts #construim #aprenentatges


Xarxes socials:


Quin missatge hi ha ocult?

2023/06/19

A 1r de l'ESO aquests últims dies estan fent unió de metalls d'una forma creativa i juganera. El panell de la foto ens mostra un missatge ocult, un missatge que conté un aprenentatge per a la vida. Us atreviu a endevinar-lo?

#ISQV tecnologia #creixementpersonal #aprenentatges


Xarxes socials:


Arxius:

Fent paper reciclat a TECNO

2023/06/19

A la matèria de Tecnologia de 1r de l'ESO els alumnes van reciclar el paper recollit a les seves aules i en van fer paper reciclat. Tota una lliçó de com donar-li una segona vida i entendre la importància de reciclar el paper i cartró correctament.

Perquè "Molta gent petita, en llocs petits, fent coses petites per canviar el món” Eduardo Galeano.

#ISQV pel canvi #sostenibilitat #paper reciclat

 


Xarxes socials:


Arxius:

Fes estiu al Canya Jove

2023/06/13

Aquest estiu, com és habitual el servei de joventut canya jove torna a fer una oferta d'activitats de lleure molt diverses adreçades als i les adolescents del poble.

Són activitats completament gratuïtes i es realitzaran entre el 21 de juny i el 21 de juliol.  El programa inclou activitats relacionades amb l'art com el grafitti mural, fotografia, puntura, tallers de manualitats, gimacanes, jornades temàtiques, nits joves a la piscina, sortida a la platja, esports ( escalada, multiesport, bubble futbol) i molt més!

 Us adjuntem el programa en PDF, així com l'enllaç amb el formulari per apuntar-se a les activitats. https://forms.gle/yzMq2n1nxsiL91MM7


Xarxes socials:


Arxius:

L'ISQV al mSchools

2023/06/13

Dins de les iniciatives educatives relacionades amb el Mobile World Congress (MWC), es fa un concurs en tres catergories: Aplicacions Mòbils (AppEducation), programació amb Scratch (Scratch Challenge)  i geolocalització (Mobile History Maps).

L'equip de l'Ariadna, l'Aroa i l'Esther que fan la matèria d'Informàtica a 4t d'ESO han creat una aplicació per mòbil que ha estat seleccionada per la final del concurs Student Awards de mSchools en la categoria d'AppEducation.

El concurs s'ha fet aquest dissabte dia 10 a la Fira de Montjuic de Barcelona on han estat presents amb estand propi. La seva aplicació tractava sobre el reciclatge i l'intercanvi de roba.

A la final han participat 40 equips i en John Hoffman (director del MWC) ha repartit els premis. Només el fet d'arribar a la final ja ha estat un premi per a elles. Des d'aquí les volem felicitar !

https://mschools.com/ca/celebra-amb-nosaltres-10-anys-de-mschools/


Xarxes socials:


Arxius:

We are water - 1r ESO a St. Hilari Sacalm

2023/06/06

Els alumnes de l'ISQV de 1r d'ESO s'han reunit aquesta setmana d'inici de juny per acabar els detalls sobre el crèdit de síntesi, que faran a Sant Hilari Sacalm la setmana entrant, i que aquest any és una English Week titulada "WE ARE WATER".


Xarxes socials:


Els sentits a Biologia

2023/05/31

A l'assignatura de Biologia, a tercer d' ESO, acabem el curs realitzant un projecte sobre el tema que treballem a classe: " Els sentits". Consisteix en la construcció d'una maqueta d'un dels sentits (vista, oïda, tacte, gust, olfacte). No hi ha limitació creativa, només s'ha d'atendre a una realització tècnica acurada, completa i amb la informació essencial de cadascun d'aquests sentits.

Ens ho passem molt bé i a més, no hi ha examen del tema!


Xarxes socials:


Arxius:

Enhorabona graduats de 2n de Batxillerat!

2023/05/30

El passat dimarts 23 de maig de 2023 es va celebrar la graduació dels alumnes de 2n de Batxillerat de l'ISQV.

Uns alumnes que han passat 6 anys amb vivències, amistats, aprenentatges i un creixement personal que de ben segur els acompanyarà la resta de les seves vides. 

En nom de tota la comunitat educativa els volem felicitar per haver completat aquesta etapa tan important. Enhorabona!

I si pertanyeu als graduats no deixeu de mirar les fotos de l'àlbum a la plataforma.

 


Xarxes socials:


Els alumnes de 1r d'ESO del curs vinent ens visiten !

2023/05/29

Els alumnes de les escoles Lola Anglada, Escola Turonet i Escola Purificació Salas que començaran 1r de l'ESO el curs 2023-2024, la propera setmana han fet una visita a l'Institut per familiaritzar-se amb el Centre.

 


Xarxes socials:


Curs CIATE- Servei Joventut Canya Jove

2023/05/24

Aquest estiu el servei de joventut canya jove amb col·laboració del Consell Esportiu de Sabadell torna a organitzar el CIATE, el curs  de monitor d'activitats de dinamització en l'àmbit poliesportiu. El curs ofereix una formació bàsica per al desenvolupament d'activitats esportives a l'àmbit extraescolar ja sigui en clubs esportius com en escoles, casals i campus d'estiu amb nens, adolescents i joves  fins a 18 anys i te una durada de 50h, es tracta de una formació teòrica  - pràctica des de la que s'apropen continguts relacionats amb la salut, l'activitat esportiva, el joc i les habilitats, recursos metodològics de treball amb infants, etc.

Aquest curs es el primer mòdul  per poder treballar de monitor/a esportiva i estar  inscrit al ROPEC., per  poder-ho completar s'han d'assolir els mòduls de gestió esportiva i de primers auxilis i fer les 150h de pràctiques.

 

Dates: del  26 de juny al 12 de juliol

Horari:  de 10 a 14h a Can Feliu

Lloc : Centre Cívic Can Feliu - Carrer d'Eduard Toldrà, s/n - SANT QUIRZE DEL VALLÈS.

Modalitat del curs: presencial

 

A QUI S'ADREÇA?
a joves a partir de 16 anys amb motivació i vincles esportius.

 

CONDICIONS

L'assistència a totes les sessions  és obligatòria per a la obtenció del títol.

 

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Del 29 de maig al 21 de juny

Servei de Joventut Canya Jove . Centre Cívic Can Feliu

C/Eduard Toldrà, s/n. 08192 Sant Quirze del Vallès

Tel. 937 216 800 ext. 5600 / Mòbil: 607 54 57 84

També de forma telemàtica als següent enllaç

https://forms.gle/As62h8HDyqGEzX4o7

 

PREUS:

Preu per curs:  100€

Preu per persones fins a 25 anys empadronades a Sant Quirze del Vallès: 85€ ( cal aportar el DNI o l'empadronament si les dades no coincideixen)

Preu per persones fins a 25 anys,  aturades  durant el 2023:  75€ ( cal aportar el DNI o l'empadronament si les dades no coincideixen i el comprovant DONO )

Pagament a: ES24 0081 0900 8300 0125 0829 del Banc Sabadell


Xarxes socials:


ATENCIÓ! NOU Calendari trimestrals 3a avaluació DEFINITIU - 1r de Batxillerat

2023/05/22


Xarxes socials:


Edificis sostenibles a 1r d'ESO

2023/05/20

Un any més, l'alumnat de 1r d'ESO s'ha imaginat com podria ser viure en un edifici sostenible. En grups de quatre i fent treball d'equip, han dissenyat el seu propi habitatge, i han construït una maqueta de fusta utilitzant les diferents eines del taller de Tecnologia.
Com a resultat dels més de 100 alumnes que tenim a 1r hem aconseguit construir 4 edificis sostenibles que disposen d'energia solar i eòlica. Aquests edificis podrien ben bé ser uns edificis d'estudiants en una ciutat universitària europea, com per exemple Oulu (Finlàndia).
 
No us perdeu el vídeo on us expliquem com s'ha fet!
 
 
 

Xarxes socials:


Jornades esportives AllTei

2023/05/19

Els alumnes de 3r d'ESO han participat a les jornades esportives AllTei, al camp Olímpia, Sabadell. Oganitzada per la Federació Catalana de Ultimate, hi han participat més de 1000 alumnes de 3r d'ESO de Sant Quirze del Vallès i Sabadell.

Les jornades són el premi per haver tutoritzat a alumnes de 1r d'ESO. Projecte TEI i podeu veure algunes fotos a l'àlbum o al vídeo adjunt.


Xarxes socials:


Arxius:

Tarraco 2023

2023/05/18

Aquest mes de maig, els alumnes de 1r d'ESO hem passat el dia a Tarragona. A Ciències Socials estem treballant el darrer tema del curs, el món romà, i la ciutat de Tarragona ens ofereix una gran quantitat de recursos per comprendre aquesta etapa de la Història.

Vam fer una visita guiada per la ciutat, aprenent a partir de les restes de l'antiga Tàrraco. Vam començar una ruta que ens va dur a visitar el Passeig Arqueològic, al peu de les muralles, les restes del Fòrum, el circ i l'amfiteatre. Aquests monuments, patrimoni de la humanitat per la Unesco, mostren de manera excepcional la importància històrica de la ciutat.

Per acabar el dia, ens vam traslladar fins a l'aqüeducte de les Ferreres, una gran obra d'enginyeria que portava aigua a Tàrraco. Situat en un espai excepcional, ens ajuda a comprendre la importància de les ciutats romanes i el gran desenvolupament tecnològic que van assolir. 

 

 

 


Xarxes socials:


Arxius:

Batxillerat Artístic 23-24

2023/05/16

El curs 2023-2024 serà el tercer curs lectiu que l'ISQV cursi el Batxillerat Artístic. Uns estudis encara una mica desconeguts pel que us annexem un vídeo explicatiu per a aquells que tingueu curiositat en coneixer-los una mica més.

I no deixeu de mirar les possibles sortides professionals que hi podeu trobar, us sorprendran!

 

 


Xarxes socials:


Arxius:

Formació d'estiu ICE UAB

2023/05/04

Com cada any, arriba la formació d'Estiu ICE UAB!  

Juntament amb catàleg de cursos de juliol, us fem una proposta nova: el Campus d’estiu 2023. 

 Al catàleg de cursos, enguany a distància i en línia asíncrons, trobareu propostes pensades especialment per a aquest període formatiu. En trobareu tota la informació en aquest enllaç.

El Campus d’estiu ICE UAB 2023 és una formació intensiva de 30 h que tindrà lloc presencialment els matins del 10 al 14 de juliol a Bellaterra i que se centrarà en aspectes clau del nou currículum i en la seva aplicació a l'aula. En aquest enllaç en podeu conèixer tots els detalls. 

 


Xarxes socials:


Nova activitat del cicle de tallers Creixem el Família del servei de Joventut!

2023/05/03

Benvolgudes famílies,

Des del servei de Joventut de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, en el marc del programa Creixem en família, hem organitzat dos monogràfics amb l'associació MES, Moviment Educatiu Sistèmic.

La finalitat d'aquesta entitat es promoure el desenvolupament d'un nou paradigma Educatiu, Sistèmic i Multidimensional, que contribueixi a humanitzar l'educació, a unir el cor i la ment, a dignificar les arrels i la identitat de totes les persones, a enfortir i ordenar la complexitat dels vincles perquè cada persona estigui en el seu lloc, i a fer possible que les noves generacions puguin desenvolupar al màxim les seves potencialitats.

 

Monogràfic: Totes som família!

Vivim en una societat diversa i plural on cada cop existeixen més realitats familiars. Compartirem aquesta diversitat familiar i també com situar-nos en un bon lloc quan construïm una nova família. Per què davant de les diversitats familiars; quin és el meu lloc?

Adreçat a persones amb:

  • Noves realitats familiars: adopcions, monoparentals, monomarentals, reconstituïdes, LGTBIQ+, interculturals, etc.
  • Fills i filles majors de 10 anys.

Dia: 10 de maig

Lloc: Centre Cívic Can Feliu

Hora: 18:00 h - 20:00 h  

Places limitades:

Inscripcions al link: https://forms.gle/RL9dUiP2ABfPSfzV8

 

Monogràfic: La germandat i la mirada sistèmica

La germandat, els conflictes, la gelosia i el repte de compartir l'amor dels pares són qüestions que ens angoixen com a família. Cada fill i filla té unes necessitats diferents. Quin paper juga cada persona dins del sistema de la família? Com gestionem la convivència? L'ordre d'arribada a la vida aporta talents i encàrrecs diferents a cada germà. Parlem de com es pot crear un orde dins d'aquesta complexitat.

Adreçat a persones amb fills i filles majors de 10 anys.

Dia: 17 de maig

Lloc: Centre Cívic Can Feliu

Hora: 18:00 h - 20:00 h  

Places limitades:

Inscripcions al link: https://forms.gle/Ty7j5eZKsiikMq6m6

 

 

 

 


Xarxes socials:


Projecte TEI 2023 a Can Juliana

2023/05/03

El dimarts 25 i el dijous 27 d’abril, els alumnes de 1r i 3r d’ESO, van realitzar una sortida de cohesió dintre del Projecte TEI a Can Juliana.
En aquesta activitat, els alumnes tutors de tercer i les seves corresponents parelles de primer, havien d’interaccionar mentre gaudien de les diferents proves que l’espai els hi proposava. 
Van ser dos matins molt divertits,dels que teniu una àlbum de foto a la plataforma. I van acabar amb un “pica-pica” conjunt i que tancaven les trobades TEI d’aquest curs. 
El balanç torna a ser molt positiu!
 

Xarxes socials: