Notícies

Foto de grup dels estudiants

PROJECTE COMENIUS YES

20-11-2014
Visita a Irlanda

La primera setmana de novembre una expedició del nostre centre formada per quatre alumnes de 4t d’ESO (Gina Vilaregut, Elena Chico, Pau Ruiz i Josep Costa) i dos professors (Marta Pardell i Xavier Juan) es va desplaçar fins Dungarvan (Irlanda) per trobarse amb estudiants i professors dels altres sis centres implicats en el Projecte Comenius “Yes: Young European Scientists (for a green future)”

Els alumnes van rebre classes per part de professors d’altres centres de diverses matèries. La seva tasca principal, però, va ser presentar la feina feta des de l’última trobada a Turquia el mes de maig passat.

Els professors, per la seva banda, es van centrar en planificar el pròxim període de treball que finalitzarà amb una nova trobada del projecte a Sant Quirze l’última setmana de febrer de 2015... esperem ser tan bons amfitrions (o més) que els centres que hem visitat fins ara.

El centre d’Irlanda ens va sorprendre perquè és un centre masculí i els seus alumnes han d’anar a tot hora amb uniforme.

Pel que fa a l’aspecte cultural, vam tenir ocasió de visitar Dublin (Trinity College, el Llibre de Kells, la National Gallery, les catedrals, Temple Bar...), els castells de Rockcasher i Cahir, les coves de Mitchelstown...

D’aquí al febrer treballarem el tema dels Plàstics amb l’escola alemanya i esperem desplaçar-hi un grup d’alumnes durant el mes de gener per preparar els tallers que farem el febrer a Sant Quirze.


Xarxes socials: