Notícies

Visita la Depuradora de Gavà per a CMC

23-05-2022

Durant aquest curs, els alumnes de primer de batxillerat han estat treballant el tema de medi ambient a la matèria de Ciències pel Món Contemporani i, entre altres punts, han conegut el cicle urbà de l'aigua, és a dir, d'on prové l'aigua que consumim a casa i on va a parar un cop n'hem fet un ús. 

Així, per tal de visualitzar més clarament el tractament que segueix l'aigua un cop ha passat pels nuclis urbans, els/les alumnes han visitat la Depuradora de Gavà. Allà han pogut apreciar els residus sòlids que s'aboquen des de les cases i que causen grans problemes ambientals i també a les pròpies depuradores com són les tovalloletes, els palets de les orelles, etc. Han pres consciència que MAI hem d'abocar res pel wc que no sigui paper. 

A més de la visita a la depuradora, també han fet un passeig per les dunes litorals. Es tracta de formacions de sorra que s'acumulen a les platges i que permeten el creixement d'ecosistemes dunars; aquestes formacions ajuden en la conservació de les platges i eviten que la sorra marxi o avanci cap a l'interior del territori. 


Xarxes socials:


Arxius: