Notícies

Xerrades Tecnològiques Familiars

14-02-2022

El departament de Tecnologies de l'Institut ha organitzat unes xerrades tecnològiques realitzades per familiars (mares, pares, germans...) dels alumnes del 1r de Batxillerat tecnològic.

Hem convidat familiars que treballin en algun àmbit de la tecnologia (enginyeries, arquitectura, instal·lacions, electrònica, informàtica, etc.) per tal que puguin compartir amb els alumnes els seus coneixements i la seva experiència laboral. Tot i la complexitat d'haver de venir a fer les xerrades en horari de matí, estem molt agraïts i satisfets ja que hem rebut diversos oferiments per participar-hi.

La primera xerrada l'ha fet el senyor José Aguilar, pare de l'Òscar Aguilar, que ens va explicar la seva feina com a enginyer especialitzat en Instal·lacions Industrials i ens va donar molts consells sobre el món laboral, molt diferent del món acadèmic. La xerrada va ser un èxit absolut, ja que els alumnes la van trobar molt interessant i enriquidora.

Aviat tindrem altres xerrades que ben segur seran també molt profitoses.

Aprofitem per agrair la participació desinteressada dels familiars que ja han vingut i dels que vindran, perquè considerem que potenciar la col·laboració entre l'Institut i les famílies és una activitat que sempre dona bons fruits.


Xarxes socials: